کد مطلب: 144438
 
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۷:۵۴
سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان تصریح کرد: در جنگ ژوئیه حاج قاسم در تهران بود و می‌خواست که به هر نحوی که شده به بیروت بیاید تا در کنار ما بماند، او زیر بمباران‌ها در کنار ما ماند، حاج قاسم در تمامی روزهای جنگ ژوئیه در بیروت ماند و به ما می‌گفت که من یا با شما می‌میرم یا با شما می‌مانم.
 

به گزارش ایران خبر، به نقل النشره، سید حسن نصرالله این سخنرانی را در هفتمین روز از شهادت سپهبد قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران ایراد می‌کند.

سید حسن نصرالله عنوان داشت: طی این هفته از چندین کشور از جمله عراق، یمن، فلسطین و سوریه صحبت‌هایی را در مورد اقدامات قاسم سلیمانی شنیدیم؛ به ویژه از آن کسانی که با این شهید ارتباط داشتند و به خوبی می‌دانستند که چه کارهایی کرده است و چگونه از آنها از حمایت و پشتیبانی کرده و ارتباط او با آنها چگونه بوده است، آنها این حقیقت‌ها را به ملت هایشان بگویند و به جهانیان شرح دهند که این شهید بزرگ، ایران و رهبری‌اش چه کردند، چراکه حاج قاسم به نمایندگی از شخص خود عمل نمی‌کرد، بلکه به نمایندگی از این انقلاب و نظام مبارک و رهبری خردمندانه عمل می‌کرد و بهترین نماینده و فرستاده و پرچمدار به سوی ملت‌ها و کشورهای ما و جنبش‌های مقاومت بود.

وی ادامه داد: لازم است که از جانفشانی‌هایی که شهدا داشته‌اند و در رأس آنها از شهید سپهبد قاسم سلیمانی قدردانی کنیم. از زمانی که ما حاج قاسم را شناختیم، هیچگاه درجه و مقام را احساس نکردیم، بلکه تنها برادری و نیکی را از ایشان دیدیم.

سید حسن نصرالله خاطرنشان کرد: حاج قاسم روابطش با مقاومت این گونه بود که برای شادی ما شاد می‌شد و برای اندوه ما اندوهگین می‌گشت، او همواره پیشقدم بود و به صورت مداوم به نزد ما می‌آمد. یکی از دلایل توسعه کمی و کیفی عملکرد مقاومت در اواخر دهه ۹۰ که منجر به پیروزی سال ۲۰۰۰ گشت عملکرد و تلاش حاج قاسم سلیمانی بود.

دبیرکل حزب الله لبنان عنوان داشت: بعد از سال ۲۰۰۰ مقاومت به یک قدرتی تبدیل شد که توانایی و بازدارندگی را برای کوتاه کردن دست دشمن اسرائیلی از لبنان داشت و توسعه کیفی مقاومت و ورود موشک‌های جدید آغاز شد و و حاج قاسم با ما همراهی می‌کرد.

وی ادامه داد: در جنگ ژوئیه حاج قاسم در تهران بود و به شام آمد و می‌خواست که به هر نحوی که شده به بیروت بیاید تا در کنار ما بماند، او زیر بمباران‌ها در کنار ما ماند، حاج قاسم در تمامی روزهای جنگ ژوئیه در بیروت ماند و به ما می‌گفت که من یا با شما می‌میرم یا با شما می‌مانم. پیش از پایان جنگ ما به حاج‌قاسم خبر داریم که نیازمند مبالغ مالی بسیاری برای جبران اوضاع مردم هستیم و او این حمایت را برای ما تأمین کرد.

سید حسن نصرالله خاطرنشان کرد: برخی زمانی که به نبرد با داعش و النصره در بلندی‌ها و مناطق کوهستانی نگاه می‌کنند، تلاش دارند تا این مسئله را کم اهمیت جلوه دهند، در حالیکه اگر آنها در شرق حمص و تدمر شکست نمی‌خوردند، بیرون کردن آنها از لبنان ممکن نبود. تمام قدرت بازدارندگی، امکانات و تجاربی که در حال حاضر مقاومت در اختیار دارد، به یک تهدید موجودیتی برای اسرائیل تبدیل شده است. ما انتظار نداشتیم روزی فرا برسد که دشمن در آن به مقاومت لبنان به عنوان یک تهدید موجودیتی برای خود بنگرد و این به برکت ایران و رهبری امام خامنه‌ای و حاج قاسم سلیمانی است.

وی تصریح کرد: حاج قاسم با آنچه که ارائه داده بود؛ منتی بر مقاومت نمی‌گذاشت و چیزی از مقاومت نمی‌خواست، اما او خواهان کادرهایی از مقاومت برای کمک به عراق جهت مبارزه با داعش شد. اینکه یک انسان یا کشور یا ملت در کنار ملت‌های مستضعف بمانند، این نمونه یک کشور اسلامی است.

سید حسن نصرالله تصریح کرد: تواضع و مردم‌داری یکی از ویژگی‌هایی بود که حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس از آنها برخوردار بودند و شباهت بسیاری در ویژگی‌های این دو شخص وجود دارد.

دبیرکل حزب الله ادامه داد: از خطرناکترین اموری که بر عراق و منطقه گذشت، طرح داعش بود، حاج قاسم آمد تا به عراق کمک کند، حاج ابومهدی نیز از فرماندهان مرکزی در این رویارویی بود. حاج ابو مهدی المهندس تا آخرین لحظه در حشد شعبی برای رویارویی با داعش کار می‌کرد که اگر داعش در عراق پیروز می‌شد تمامی کشورهای منطقه در خطر قرار می‌گرفتند. تمامی ملت‌های منطقه و کشورهایش باید قدردان حشد شعبی و فرماندهان آن و حاج ابومهدی المهندس و حاج قاسم سلیمانی باشند، چراکه آنها از تمامی ملت‌های منطقه دفاع کردند.

وی تاکید کرد: از مفاهیم این شهادت، صحنه‌های تشییع پیکر شهداء در عراق و تاثیرگذاری آن تشییع در آماده کردن اوضاع عراق جهت رویارویی با آن چیزی بود که برای آن علیه این کشور مقدمه چینی صورت گرفته بود. تشییع گسترده در ایران برای شهدا و حاج قاسم و به ویژه تشییعی که در تهران برگزار شد، بعد از تشییع پیکر امام خمینی در تاریخ بی نظیر است. مردم در اهواز نیز می‌گویند که در تاریخ خوزستان چنین تشییع گسترده‌ای برگزار نشده بود، تشییع صورت گرفته در اهواز همچنین پیامی را به برخی از نظام‌های حوزه خلیج فارس می‌فرستد که تلاش دارند فتنه‌های را از طریق سوء استفاده از منطقه اهواز به پا کنند، صحنه‌های تشییع در خوزستان و دیگر شهرهای ایران باعث شد که آمریکایی‌ها در ناامیدی واقعی قرار گیرند. تشییع پیکر حاج قاسم سلیمانی ترس را در ترامپ و دولتش ایجاد کرد.

سید حسن نصرالله افزود: آمریکا تهدید نخست است و اسرائیل صرفاً یک ابزار و یک پایگاه نظامی آمریکاست که در منطقه ما ایجاد شده است، پاسخ به جنایت آمریکا فقط یک عملیات نیست، بلکه مسیر طولانی است که باید به خارج کردن حضور نظامی آمریکا از منطقه غرب آسیا بیانجامد، آنچه که در عین الاسد رخ داد، نخستین سیلی به آمریکا بود و یک پاسخ نبود، بلکه گام نخست و قدرتمندی در مسیر طولانی برای پاسخ به جنایت آمریکا بود. هدف اساسی عین الاسد بود و موشک‌ها به عمق پایگاه رسید و به اهداف خود اصابت کرد. زمانی که رسانه‌های آمریکایی و عربی شروع به گفتن این مسئله کردند که این حمله کشته‌ و زخمی‌هایی نداشته است و این حمله را دست کم گرفتند ما دانستیم که ترامپ گزینه جنگ را انتخاب نخواهد کرد، تصمیم برای دادن پاسخ به آمریکا بیانگر شجاعت و جسارتی بی همتا  است، این تصمیم شجاعت ایران در رویارویی مقابل آمریکا را نشان می‌دهد، این حمله حقیقتِ توانایی نظامی ایران را نشان داد چراکه موشک‌ها ساخت ایران و نه ساخت شرکت‌های تسلیحاتی آمریکایی بود و میلیون‌ها دلار برای آنها پرداخت نشده بود، بلکه با تجربه ایرانی‌ها ساخته شده بود.

خبر در حال تکمیل

منبع : خبرگزاری ايسنا