کد مطلب: 145104
 
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۰۹
مؤسسه اعتبارسنجی ملی روسیه (ان‌سی‌آر) اعلام کرد که تأثیر منفی ویروس مرگبار کرونا بر رشد اقتصادی جهان می‌تواند از تأثیری که سندروم شدید تنفسی (سارس) در سال ۲۰۰۳ بر آن گذاشت، بدتر باشد.
 

به گزارش ایران خبر، به نقل از راشاتودی، مؤسسه اعتبارسنجی ملی روسیه (ان‌سی‌آر) اعلام کرد که تأثیر منفی ویروس مرگبار کرونا بر رشد اقتصادی جهان می‌تواند از تأثیری که سندروم شدید تنفسی (سارس) در سال ۲۰۰۳ بر آن گذاشت، بدتر باشد.

طبق بیانیه ان‌سی‌آر که توسط خبرگزاری تاس روسیه منتشر شده است حتی افت اندک اقتصاد چین می‌تواند باعث افزایش نوسان در بازار نفت جهان و تجارت جهانی شود.

این مؤسسه توضیح داد: تعداد سفرهای توریستی و تجاری به چین در حال کمتر شدن است. اولین محدودیت‌ها در حال حاضر اعمال شده‌اند و بر صنایعی که به توریسم و تجارت ارتباط دارند را تحت تأثیر قرار خواهند داد.

در ادامه این بیانیه آمده است: محدودیت‌های لجستیکی می‌تواند در آینده بر صنایعی دیگری در اقتصاد چین تأثیر بگذارد که این می‌تواند بر حجم تبادلات تجاری این کشور با بزرگترین شرکای تجاری آن تأثیر بگذارد.

این مؤسسه پیش‌بینی کرد: رشد اقتصادی چین امسال به علت شیوع این بیماری ۰.۵ درصد افت کند و به ۵.۶ درصد برسد.

در ادامه بیانیه این مؤسسه آمده است: ویروس کرونا بازار کالای جهان، شامل مهمترین کالای روسیه یعنی نفت، را مختل کرده است. قیمت نفت خام برنت امسال ۹.۷ دلار یا ۱۴ درصد سقوط کرده است، که بیشتر آن به واسطه اخبار رسیده از چین می‌باشد. در فوریه تا می ۲۰۰۳ قیمت نفت یک سوم سقوط کرد و به ۲۳.۴ دلار برای هر بشکه رسید. در آن زمان عامل اصلی تتحولات عراق بود نه ویروس سارس.

منبع : خبرگزاری مهر