کد مطلب: 151256
 
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۰ تير ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۱۱
ایسنا/مرکزی
 
به گزارش ایران خبر، بهروز اکرمی سه شنبه دهم تیرماه در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان مرکزی بیان کرد: متاسفانه روند ۱۵ ساله اخیر در استان مرکزی نشان می‌دهد که نسبت ازدواج به طلاق از ۸.۵ به ۲.۶ درصد رسیده است و این شرایط حاکی از به صدا درآمدن زنگ‌های خطر است و مردم و مسئولان باید برای این مسئله فکری کنند.

وی با اشاره به اینکه در بازه زمانی مذکور در شاخص نرخ باروری نیز با روند کاهشی روبرو هستیم که عملا آینده جمعیت کشور را تهدید می‌کند، گفت: تصمیماتی که در این حوزه گرفته می شود جزیره‌ای و صنفی است و این روند نمی‌تواند مشکلاتی با این عظمت را رفع کند.

اکرمی تصریح کرد: سال‌های سال است که عنوان می‌شود اولین آمار مرگ و میر در استان مرکزی و کشور بیماری قلبی و عروقی است و علت اصلی آن عدم تحرک و تغذیه نامناسب از جمله مصرف فست‌فودها بیان می‌شود و کنترل این وضعت نیازمند تصمیمات سخت و جدی است. چرا هر ساله مجوزهای بسیاری در حوزه فعالیت ارائه کنندگان فست‌فودها صادر می‌شود؟ این وضعیت نشان می‌دهد که سیاست‌ها و اقدامات هماهنگ نیست و و از طرفی مردم هم باید به فکر سلامت خود باشند.

معاون استاندار تاکید کرد: نوع مواجهه با مسائل باید تغییر کند، مسئله را باید درست تعریف کرد و تکنیک‌های حل مسئله نیز اثربخش باشد، نه اینکه در یک روند ۱۵ ساله آمارها نگران‌کننده شوند که علامت سوال بزرگی است که باید پاسخ مناسب به آن بدهیم.

به گزارش ایران خبر، در این جلسه مدیرکل امور اجتماعی استانداری مرکزی نیز با اشاره به تعریف دو وظیفه برای دستگاه‌های اجرایی بیان کرد: اولویت براساس داده‌های دفاتر تهسیلگری احصا شده است و به نظر می‌رسد که راضی کننده نیست و باید به مناطق حاشیه‌ای توجه ویژه داشت.

احمد سجادی افزود: براساس این داده‌ها نیازهای آموزشی ساکنین محل استقرار دفاتر تسهیلگری ارزیابی شده است.

وی با بیان اینکه در تحلیل وقایع چهارگانه استان مرکزی برخی آمارها حائز اهمیت است، گفت: زمانی که گفته می‌شود سن سکته کاهش یافته است، این سوال مطرح می شود که چرا زمینه صدور مجوز برای فعالیت فروشندگان فست‌فودها فراهم می‌شود و لازم است دانشگاه علوم پزشکی راهکارهای لازم را در این زمینه ارائه کند.

سجادی اضافه کرد: در میانگین سن امید به زندگی، استان مرکزی دو سال از میانگین سنی کشور عقب تر  است که نشان می‌دهد در بحث تغذیه، ورزش و ... وضعیت شاخص‌ها خوب نیست که منجر به کاهش امید به زندگی می‌شود.

وی با اشاره به ضرورت حمایت اوقاف از مشاغل آسیب دیده، افزود: لازم است که حمایت مالی و معنوی در امر استمهال دریافت اجاره بها و بخشودگی اعمال و در جلسه آتی گزارش این حمایت‌ها ارائه شود.

سجادی با اشاره به نامگذاری شهر اراک به عنوان شهر دوستدار سالمند، گفت: امیدواریم که اتفاق مبارکی در این راستا رقم بخورد البته نسبت به این نامگذاری نظر مساعدی نداشتیم چراکه قشر جوان ما نیازمند توجه بیشتری هستند.

منبع : خبرگزاری ايسنا