اهمیت مصرف میوه و لبنیات در روزهای آلودگی هوا
خبرگزاری مهر , 27 ارديبهشت 1401 ساعت 10:08
شاید یکی از مهم ترین نکات مهم در حفظ سلامت بدن در روزهایی که هوا آلوده می شود، نوع تغذیه ای است که می بایست به آن اهمیت بدهیم.
به گزارش ایران خبر، بنابر توصیه کارشناسان تغذیه، تا آنجا که میتوانید، آنتی اکسیدان مصرف کنید.
آنتی اکسیدانها شامل سلنیوم و بتاکاروتن هستند که بهترین دوستان شما در طول روزهای آلودگی هستند.
طالبی، انبه، کدوحلوایی، فلفل دلمهای، اسفناج، کلم برگ و زردآلو سرشار از بتاکاروتن هستند.
سلنیوم در غذاهای دریایی، مرغ، نان، مغزها و غلات کامل و سبوس دار یافت میشود.
خوردن کرفس، اسفناج، گوجه فرنگی، لیمو شیرین، پرتقال، نارنگی و کاهو را در هرجا هستید، در ماشین، خانه یا در اداره فراموش نکنید.
این موادغذایی سرشار از ویتامین ث هستند و طبق مطالعات، این غذاها اثرات مضر آلودگی هوا را کمتر میکنند.
ویتامین E در جوانه گندم، روغنهای گیاهی، گردو، بادام، زیتون و سبزیجات با برگهای سبز یافت میشود.
شیر، کره و زرده تخم مرغ نیز منابع خوبی از ویتامین E هستند.
هر روز یک سیب بخورید زیرا پکتین موجود در آن از شما در برابر مسمومیت با سرب ناشی از آلودگی هوا محافظت میکند.
در طول آلودگی هوا، شیر، ماست و سایر محصولات لبنی را تا آنجا که میتوانید مصرف کنید. لبنیات حاوی فسفر، منیزیم و کلسیم هستند که به شما در مقابله با اثرات آلودگی هوا بر بدنتان کمک میکند.
پروتئین شیر میتواند سرب را به یک ترکیب محلول تبدیل کند و مانع جذب سرب به بدن شود و سرب را از بدن خارج کند.
کلسیم و آهن، جذب سرب را کمتر میکنند و از این طریق شما را از آلودگی هوا مصون نگه میدارند.
کد مطلب: 177073
آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/177073/اهمیت-مصرف-میوه-لبنیات-روزهای-آلودگی-هوا