وی بیان کرد: با تعاملی که بین دولت و مجلس صورت گرفت، رئیس مجلس شورای اسلامی از نمایندگان متقاضی استیضاح وزیر صمت تقاضا کرد که به صورت موقت امضاهای خود را پس بگیرند تا لایحه تفکیک وزارت صمت به مجلس ارائه شود و امضاءکنندگان استیضاح «فاطمی امین» هم این موضوع را پذیرفتند.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: قرار بر این بوده است که دولت در اسرع وقت لایحه تفکیک وزارت صمت را به مجلس شورای اسلامی ارائه دهد.
رشیدی ادامه داد: تاکید متقاضیان استیضاح فاطمی امین که به صورت موقت تقاضای خود برای استیضاح وزیر صمت را پس گرفتند، بر این است که حتماً باید در اسرع وقت لایحه تفکیک وزارت صمت و دو وزیر برای وزارتخانههای صنعت و بازرگانی به مجلس معرفی شوند.
وی تاکید کرد: اگر این اتفاق در موعد مقرر نیفتد، حتماً این نمایندگان دوباره تقاضای استیضاح فاطمی امین را ارائه میدهند و طرح استیضاح وزیر صمت مجدداً اعلام وصول میشود. امیدواریم که هر چه سریعتر لایحه تفکیک وزارت صمت به مجلس ارائه شود.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی درباره گزینه احتمالی تصدی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز گفت: طبق قانون، رئیس جمهور سه ماه فرصت دارد گزینه پیشنهادی خود برای تصدی این وزارتخانه را به مجلس شورای اسلامی معرفی کند.
رشیدی تصریح کرد: با وجود این، لازم است هر چه زودتر گزینه پیشنهادی رئیسجمهور برای تصدی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مجلس معرفی شود تا جلسه رأی اعتماد را برگزار کنیم. اختیارات وزیر با سرپرست برابر نیست و وزیر اختیارات بیشتری دارد و لذا باید هر چه سریعتر دولت گزینه خود برای این وزارتخانه را به مجلس معرفی کند.