مصرف کاکائو در سلامت قلب و عروق مفید است

2 مهر 1394 ساعت 17:04

پژوهشگران آلمانی دانشگاه دوسلدورف با انجام دو پژوهش دریافتند که فلاوانول موجود در کاکائو برای حفظ سلامت قلب و عروق مفید است.


 به گزارش ایران خبر، فلاوانول نوعی ماده غذایی است که به طور طبیعی در دانه کاکائو یافت می‌شود.
 
این ماده غذایی معمولا به هنگام چیدن و پختن دانه کاکائو از بین می‌رود. از خواص فلاوانول می‌توان کاهش فشار خون و بهبود گردش خون در رگ‌ها را برشمرد.
 
دکتر مالت کلم می‌گوید: این پژوهش‌ها اهمیت خاصیت غذایی کاکائو را نشان می‌دهد.
 
او ادامه می‌دهد: با این همه، ما به دنبال این هستیم تا نقش فلاوانول را در حفظ سلامت قلب و رگ‌ها مشخص کنیم.
 
به گفته مدیکال نیوز تودی،همچنین کارشناسان تغذیه با اشاره به این که فلاوانول در چای و برخی از میوه‌ها نیز وجود دارد، مصرف کاکائو را به میزان دو بار در روز توصیه می‌کنند.


کد مطلب: 41412

آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/41412/مصرف-کاکائو-سلامت-قلب-عروق-مفید

ایران خبر
  https://www.irankhabar.ir