کد مطلب: 64195
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳ تير ۱۳۹۵ ساعت ۲۱:۳۳
جواد واحدی متخصص علوم تغذیه گفت: استفاده از غذاهای خشک و پروتئینی به هنگام افطار و سحر موجب خشکی دهان و تشنگی در طول روز برای فرد روزه دار می شود.
به گزارش
ایران خبر، یکی از منابع غذایی که در افطار توسط مشاوران تغذیه توصیه می شود فیبر و املاح آب است که سالاد این مواد را تامین می کند.
جواد واحدی متخصص علوم تغذیه گفت: استفاده از غذاهای خشک و پروتئینی به هنگام افطار و سحر موجب خشکی دهان و تشنگی در طول روز برای فرد روزه دار می شود.
این متخصص تغذیه در ادامه بااشاره به اینکه فیبر و املاح را می توان در سبزیجات یافت گفت: تمام سبزیجات و میوه های ساده آب زیادی ذخیره می کند و به مرور این آب در بدن فرد آزاد و از عطش در طول روز پیشگیری می کند.
وی اضافه کرد: تنوع سبزیجات در وعده افطار و سحر می تواند آب بدن فرد را به مدت طولانی حفظ و از تشنگی وی جلوگیری کند، سبزیجاتی که شامل کلم پیچ، بروکلی، گل کلم، هویج، خیار که 90 درصد آن آب است ، کاهو ، سبزیجات برگ سبز تیره که دارای آهن، ویتامین ها و سرشار از کلسیم است همراه با افطار میل شود.
واحدی در ادامه گفت: سالاد یکی منابع تامین فیبر بدن است در وعده افطار و همراه همه غذاها از سالاد استفاد کنید تا در طول روز با کمبود آب مواجه نشوید .
وی تصریح کرد: ازخوردن غذاهای خشک مانند کوکو، کتلت، کوکوی سیب زمینی، غذای چرب ، شور، شیرین در افزایش تشنگی به هنگام روزه داری بپرهیزید.