سلامت عمومی؛
غذاهای تند طول عمر را افزایش می دهد
سلامت نیوز , 30 تير 1395 ساعت 14:31
بر طبق یک پژوهش جدید مصرف همیشگی غذاهای تند رابطهی معکوسی با مرگ زودرس و برخی علتهایی که منجر به مرگ افراد میشوند دارد.
به گزارش ایران خبر، بر طبق یک پژوهش جدید مصرف همیشگی غذاهای تند رابطهی معکوسی با مرگ زودرس و برخی علتهایی که منجر به مرگ افراد میشوند دارد.
اگر شما هم از عاشقان غذاهای تند هستید، این خبر، روز شما را میسازد. اخیرا مطالعهای در BMJ، یکی از قدیمیترین مجلات پزشکی جهان منتشر شده است، که بیان میکند خوردن خوراکیهای تند میتواند به شما کمک کند تا زندگی طولانیتری داشته باشید.
محققانی که این پژوهش را انجام میدادند یک گروه حدودا ۵۰۰،۰۰۰ نفری از بزرگسالان چینی را از ۲۰۰۴ و ۲۰۰۸ تحلیل کردهاند و سپس تا ۷ سال بعد یعنی ۲۰۱۵ تحلیل خود را پیگیری کردند. البته بسیاری عوامل، نظیر مصرف الکل، فعالیت بدنی، مصرف میوهها، و سبزیجات تازه در نظر گرفته شدند، اما نتیجهی کلی این بود افرادی که غذاهای تند میخورند با کاهش خطر مرگ روبهرو هستند.
در متن رسمی این پژوهش آمده است، “در این مطالعهی آیندهنگر بزرگ، مصرف همیشگی غذاهای تند رابطهی معکوسی با مجموع و بعضی از علتهای خاص مرگ – مستقل از سایر عوامل ریسک مرگ- داشت.” به عبارت دیگر، در مجموع غذاهای تند روی زندگی بهتر این افراد تاثیر زیادی داشت. به طور خاص نیز، “در مقایسه با شرکتکنندگان(آزمونشوندگان) که کمتر از یک بار در هفته خوراکیهای تند میخوردند، افرادی که بیش از شش یا هفت بار در هفته غذاهای تند مصرف میکردند کاهش نسبی ۱۴ درصدی خطر مرگ و میر را نشان دادند.
چنانچه شما میخواهید از تمام مزایای خوراکیهای تند بهرهمند شوید بهتر است خوراکیهای تازه نظیر، فلفل تازه را به جای محصولات غیرتازه مثل انواع سسهای تند یا فلفل خشک انتخاب کنید.
این پژوهش میافزاید، ” فلفل قرمز تازه منبع غنی مواد فعالکنندهی زیستی شامل کپسایسین، ویتامین C ، و دیگر مواد مغذی مانند ویتامین A ،K، و ۶ B، و پتاسیم است. ”
اکنون ما میدانیم خوراکیهای تند باعث افزایش سوخت و ساز بدن میشوند و میتوانند در کاهش وزن به ما کمککنند. بنابراین این خبر یک ولع بیشتری برای مصرف خوراکیهای سالم تند نظیر سالاد سیبزمینی تند و مرغ تند به ما میدهد.
کد مطلب: 66101
آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/66101/غذاهای-تند-طول-عمر-افزایش-می-دهد