کد مطلب: 189519
 
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۰۸
نوسانات فشار و تولید بی وقفه، مدیریت و رسیدگی مداوم از سلامت دستگاه‌ها، آیا این موانع اجازه آرامش تولید را می‌دهند؛ جواب مشخصا خیر است. با توجه به تکنولوژی امروز، هر مشکل راه حلی دارد و با بکارگیری پرشر سوئیچ، می‌توان کنترل دقیقی از چرخه تولید و انتقال را تجربه کرد.
در اینجا ما به تمامی سوالات برای خرید پرشر سوئیچ پاسخ داده‌ایم و توضیحات کاملی را از مکانیزم عمل پرشر سوئیچ و انواع سوئیچ فشار به شما ارائه داده‌ایم.
 
 سوئیچ فشار
5 دلیل برای خرید پرشر سوئیچ (pressure switch)
پرشر سوئیچ به عنوان یک محافظ برای اجزای تحت فشار در نظر گرفته می‌شود؛ در نهایت با توجه به 9 دلیل زیر، شما دلایل کافی را برای خرید پرشر سوئیچ خواهید داشت. 
1.ایمنی 
ایمنی در فرآیند تولید و خطوط انتقال با توجه به وجود فشار بالا، بسیار مورد اهمیت است. پرشر سوئیچ یک وسیله برای پیشگیری و ورود فشارهای زیاد به دستگاه‌های دیگر دانست.
2.کنترل 
با توجه به وجود خروجی‌های دیجیتال و مکانیزم عمل پرشر سوئیچ، کنترل دقیقی در اتوماسیون صنعتی وجود دارد که فرآیند تولید و رسیدگی به مسائل ایمنی را با راحتی بیشتری همراه می‌کند.
3.افزایش عمر تجهیزات
جلوگیری از آسیب به تجهیزات وظیفه اصلی یک سوئیچ فشار است؛ بسیاری از اجزا مانند پمپ‌ها، لوله‌ها و شیرهای برقی، با وجود پرشر سوئیچ، عملکرد بهتر و عمر بالاتری را تجربه می‌کنند.
4.کاهش هزینه نگهداری
وارد شدن فشارهای غیر معقول به برخی از تجهیزات صنعتی و پمپ‌ها، عمر کوتاه‌تر و در برخی از موارد حادتر، هزینه‌ تعمیرات را نیز اضافه کند.
5.اتصال به شبکه صنعتی
پرشر سوئیچ توانایی ارتباط با اتوماسیون صنعتی را دارد؛ این ارتباط باعث می‌شود تا اتوماسیون بدون دخالت انسان، فرآیند تولید را مدیریت کند و با توجه به وجود نوسانات در فشار، تولید فعال یا غیرفعال شود.
 سوئیچ فشار چیست
انواع پرشر سوئیچ
سوئیچ فشار با دارا بودن چندین فاکتور برای انتخاب مانند بازه عملکرد، دما و نوع سیال، می‌توان دسته بندی کرد. انواع پرشر سوئیچ را می‌توان به صورت عملکرد نیز مورد بررسی قرار داد که می‌توان مکانیزم عمل هر پرشر سوئیچ را به عنوان بهترین دسته بندی انتخاب کنیم.
 
 انواع پرشر سوئیچ
سوئیچ فشار دیافراگمی
پرشر سوئیچ دیافراگمی دارای یک دیافراگم در معرض سیال است که تغییرات فشار، این پرده را جابجا می‌کند.
دیافراگم میان سیال و سوئیچ قرار می‌گیرد و حساسیت خود را برای اندازه‌گیری ارائه می‌دهد. در نتیجه تغییر فشار به دیافراگم و جابجایی آن و فشار به سوئیچ، کنتاکت یک مدار الکتریکی باز یا بسته می‌شود.
سوئیچ فشار پیستونی
سوئیچ فشار پیستونی دارای مکانیزم عمل ساده‌تری است و از یک سیلندر و پیستون تشکیل شده است.
پیستون با فشار سیال در ارتباط مستقیم است و با کاهش و افزایش فشار، پیستون به سوئیچ نیرو وارد می‌کند؛ در نتیجه این حرکت، کنتاکت و مدار الکتریکی تغییراتی را خواهند داشت.
سوئیچ فشار لوله بوردون
لوله بوردون یک ابزار دقیق برای اندازه‌گیری فشار محسوب می‌شود و از یک لوله با سطح مقطعی مشخص تشکیل شده است. یک طرف این لوله با سیال در ارتباط است و طرف دیگر آن بسته است؛ با افزایش فشار، لوله خمیده می‌شود و در عین حال لوله تمایل بازگشت به فرم عادی را دارد. خمیدگی باعث می‌شود تا میکروسوئیچ تحریک شود و کنتاکت‌های الکتریکی را باز یا بسته کند.
مکانیزم عمل سوئیچ فشار در 7 مرحله
تغییرات فشار در یک سیستم انتقال یا تولید، برای عمر مفید دستگاه‌ها و فرآیند کنترل، بسیار مهم است. زمانی که تغییرات فشار سیال از حد بیشینه و کمینه تعیین شده فراتر برود؛ پرشر سوئیچ با تولید یک سیگنال، دستگاه‌های اتوماسیون را فعال یا غیر فعال می‌کند.
 
مکانیزم پرشر سوئیچ
جزئیات مکانیزم عمل یک سوئیچ فشار را می‌توان در 7 مرحله زیر به راحتی مشاهده کرد:
1.اتصال به سیستم
سوئیچ فشار دارای یک کابل است که ارتباطی را با دستگاه و سیستم ایجاد می‌کند؛ این اتصال به صورت دائمی است و سوئیچ فشار از برق تغذیه می‌کند.
2.تغییر فشار
دریافت فشار با توجه به حرکت سیال و ایجاد فشار انجام می‌شود؛ در نتیجه با توجه به دریافت فشار، عنصر داخلی پرشر سوئیچ تغییراتی را احساس می‌کند.
3.حرکت مکانیکی
تغییرات فشار باعث می‌شود تا یک حرکت مکانیکی به وجود بیاید که با توجه به نوع سوئیچ فشار می‌تواند به روش‌های مختلفی باشد.
4.فعال شدن سوئیچ
با ایجاد تغییرات ایجاد شده توسط فشار سیال، مکانیزم عمل پرشر سوئیچ نقش خود را ایفا می‌کند. مکانیزم سوئیچینگ با توجه به تغییر وضعیت کنتاکت‌ها صورت می‌گیرد. 
5.تولید سیگنال الکتریکی
تغییر وضعیت کنتاکت‌ها با توجه به فشار کالیبراسیون صورت می‌گیرد. تغییرات صورت گرفته باعث می‌شود تا کنتاکت با باز یا بسته شدن، مدار الکتریکی را قطع یا وصل کند. با توجه به قطع و وصل شدن یک کنتاکت، سیگنال ایجاد می‌شود.
6.ایجاد سیگنال خروجی
خروجی یک پرشر سوئیچ به صورت دیجیتال است و فقط توانایی ایجاد 2 حالت را برای تولید سیگنال دارد و به صورت باز (روشن) یا بسته (خاموش) شرح داده می‌شود.
7.بازگشت به حالت آرامش
پس از کاهش فشار سیستم و خط انتقال، کنتاکت‌ها با توجه به تاثیر نیروی فنر به وضعیت اولیه خود باز می‌گردند. این بازگشت در سیستم‌های دارای اتوماسیون به صورت اتوماتیک صورت می‌گیرد.
نتیجه‌گیری
با توجه به نیازهای یک صنعت موفق، بهتر است برای خرید پرشر سوئیچ اقدام کنید و سیستم تولید خود را با توجه به نحوه کار سوئیچ فشار ایمن کنید. قصد داشتیم نحوه کار و مکانیزم عمل سوئیچ فشار را به خوبی برای شما شرح دهیم و انواع پرشر سوئیچ را بهتر بشناسید. 
برای تهیه و خرید پرشر سوئیچ، آمازون ابزار بهترین انتخاب شما است. آمازون ابزار اصالت کالا را برای شما تضمین می‌کند و با توجه به برند درخواستی، ابزار دقیق دلخواه شما فراهم می‌شود.