به گزارش ایران خبر، هادی محضرنیا در این جلسه با تاکید بر اهمیت راهاندازی سازمان فناوریهای نوین اظهار کرد: شرایط به گونهای است که فرصتی برای از دست دادن نداریم و انتظاری که از مرکز «تهران هوشمند» داریم آن است که در مسیر اجرایی و عملیاتی، فعالانه حرکت خود را آغاز کند.
سرپرست سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران با اشاره به مسیر طی شده توسط این سازمان در عرصهی شهر هوشمند گفت: هر چند با چند سال تأخیر مسیر شهر هوشمند در دستور کار قرار گرفته است اما در این مسیر گام اول، تبیین موضوع شهر هوشمند، شناسایی توانمندیها و نیازهای آن بوده است و خوشبختانه این نقش با برگزاری همایشها، سخنرانیها و جمع آوری مستندات به خوبی انجام شده است.
محضرنیا با اشاره به پیگیری روند حقوقی راهاندازی سازمان فناوریهای نوین اظهار کرد: در حال حاضر باید در مسیر اجرایی و عملیاتی حرکت کنیم و فارغ از نتایج حقوقی، قسمت عمده پروژههای فناورانه کلید زده شود.
وی افزود: امروز میتوان گفت که مرکز «تهران هوشمند» با مأموریت جدید، از سطح قبلی ارتقا پیدا کرده است و سازمان فاوا تلاش میکند، این مرکز را در زمینهی در اختیار قرار دادن امکانات زیرساختی و فناورانه در اولویت قرار دهد. تلاشهایی که تا پیش از این در مرکز «تهران هوشمند» انجام شده، رضایتبخش است و تغییرات صورت گرفته بر اساس ارتقا مأموریت این مرکز بوده است.
فرهاد توکل همدانی سرپرست پیشین مرکز «تهران هوشمند» نیز موفقیتهای بهدست آمده را حاصل توفیق الهی و نتیجه همکاری و فعالیت جمعی دانست و از مدیران سازمان فاوای شهرداری تهران، به خاطر اعتماد و همکاری همهجانبه، قدردانی کرد.
ایمان صادقزاده سرپرست مرکز تهران هوشمند نیز با اشاره به اینکه باید اصلاحاتی در خصوص جایگاه حقوقی مرکز «تهران هوشمند» انجام شود خاطرنشان کرد: در مسیر جدید پیش روی مرکز «تهران هوشمند» حضور در اکوسیستم نوآوری نیازمند حمایت همهجانبه از سوی سازمان فاوا است.
گفتنی است ایمان صادقزاده پیش از این عضو هیأت مدیره هولدینگ شرکتهای دانشبنیان توسعه و رشد معنا بوده است که در زیر مجموعه آن، سه مرکز نوآوری نیترو، تپش و اکسیژن در حوزههای هوش مصنوعی، پزشکی و IoT فعالیت میکنند. صادقزاده، عضو هیأت مؤسس انجمن صنفی مراکز نوآوری و فضاهای کار اشتراکی کشور و دانشجوی دکترای مدیریت تکنولوژی در گرایش مدیریت نوآوری در دانشگاه تهران است.