به گزارش ایران خبر، علیرضا زاکانی روز یکشنبه در شصتمین جلسه شورای شهر تهران اظهار کرد: در چشم انداز ۱۰ ساله تهران برای تحقق مدیریت مشارکتی از اولین اقدامات، راه اندازی قرارگاه ها بود تا اهداف واحدی را با مشارکت سایر نهادها و دستگاه ها دنبال کنیم که دغدغه های جدی نظام و شهر تهران است.
وی با بیان اینکه در آستانه تشکیل قرارگاه جمعیت هستیم تا ظرفیتهای این حوزه را جمع کنیم و خدمت و امکان مرتبط به خانواده ها را فراهم کنیم، گفت: یکی دیگر از رئوس ما ایجاد تفاهمنامهها با دستگاه ها بود تا از اختیارات قانونی در دولت و مجلس و شورای شهر به عنوان یک قاعده استفاده کنیم و بتوانیم از طریق تفاهم نامه ها یک بستر جدی برای ارائه خدمت داشته باشیم.
شهردار تهران با بیان اینکه برهم انباشتگی مشکلات در تهران شرایطی را ایجاد کرده که حل این مشکلات از عهده یک دستگاه خارج است، گفت: لذا ایجاد قرارگاه ها برای جایگزین کردن مدیریت واحد شهری و تفاهمات بین شهرداری و دستگاههای مربوطه به ما کمک می کند که امکان استفاده از ظرفیت های بیشتری را داشته باشیم بنابر این کارشناسی کردن ابعاد مختلف برای تنظیم این تفاهم نامه ها ریلی برای ما و وزارت خانه ها و دستگاه های مختلف ایجاد کرده است.
به گفته وی، تفاهم با وزارت راه افقی را برای ما باز کرد تا از ظرفیتهای قانونی در قانون جهش مسکن بهره ببریم و نوسازی شهری را در محدوده بافتهای فرسوده و از طرفی توسعه دقیق را در بافتهای راکد شهر داشته باشیم و رونقی را در ساخت و ساز برای تامین نیازها از جمله بحث مسکن استطاعت پذیر صورت دهیم؛ از این رو ساخت ۱۸۰ هزار واحد مسکونی مورد توجه قرار گرفت.
شهردار تهران ادامه داد: در روزهای اخیر نیز شاهد این بودیم که با وزارت نفت تفاهم نامه ای امضا کردیم و اساس آن این بود که چارچوبی را دنبال کنیم که کاهش مصرف سوخت را در تهران و به تبع آن کاهش آلایندگی و هوای پاک را شاهد باشیم.
به گفته وی، این تفاهم نامه سرفصلی داشت که مربوط به حوزه توسعه مترو و اتوبوس و به ویژه اتوبوس برقی و تاکسی های هیبریدی بود و امکانی را فراهم می کند که سطح مصرف سوخت را کاهش و از تسهیلات قانونی آن استفاده کنیم.
زاکانی با اشاره به توجه به توسعه فناوری های نوین در تفاهم با وزارت نفت گفت: بنا شد با توسعه شرکت های دانش بنیان که ناظر به مدیریت انرژی در تهران فعالیت می کنند دست به دست هم دهیم این موضوع را به صورت فناورانه پیگیری کنیم و هم به وزارت نفت و هم به شهرداری کمک شود امکانات، تسهیلات و حرکت در مسیر دانش و اشتغال پایدار را به ارمغان بیاورند.
وی با بیان اینکه باید با توسعه زیر ساخت های شهری و کاهش مصرف سوخت از تسهیلات استفاده کنیم افزود: یکی از این موارد اصلاح معابر بود که ما به ازای اصلاح آن، موجب کاهش سفرهاو مصرف سوخت میشود بر همین اساس اصلاح ۹۸ تقاطع که ۷۰۰ کیلومتر راه مردم را کوتاه میکند در برنامه قرار دارد و ما به ازای آن از موارد و تسهیلات این کار استفاده می کنیم.
شهردار تهران ضمن تسلیت شهادت حضرت علی(ع) گفت: امسال در تصمیمی که گرفته شد برای اولین بار طی ۵۰ سالی که از تاسیس بهشت زهرا(س) می گذرد، بنا شد در ماه مبارک رمضان بهشت زهرا (س) ۲۴ ساعته باشد و در قطعات مربوط به ۳۰ هزار شهید گرانقدر، ۲۴ ساعته ارائه خدمت می شود و این مسأله سبب شد که در ایام لیالی قدر عنایت ویژه ای نسبت به بهشت زهرا(س) رقم بخورد و شب ۲۱ ماه مبارک رمضان یک شب تاریخی در این فضا بود؛ این حکایت از این دارد که مسئولیت های ما سنگین است و باید ناظر به ظرفیت های شهر دقت لازم را داشته باشیم.
خبر تکمیل میشود