بهترین آرایشگاه زنانه تهران کدام است؟ نگاهی به ویژگی های برترین مرکز آرایش زنانه!
۳۰ شهریور ماه بود که خبرگزاری مهر برای نخستین بار گفت و گوی تصویری فرمانده یگان ویژه زنان را منتشر کرد، سرهنگ حیدری در این گفت و گو بیان کرد: «برای نخستین بار یگان زنان یگانهای ویژه برای کنترل ناآرامیها وارد میدان شدند و این مأموریت را میتوان به عنوان اولین مأموریت رسمی این خانمها دانست.»
فرمانده یگان زنان یگانهای ویژه فراجا افزود: در بین جمعیت بر هم زننده نظم و امنیت برای نخستین بار شاهد حضور زنان بودیم، برخی از این خانمها به عنوان لیدر بودند که علاوه بر تبلیغات شعارهای هنجار شکن میدادند.
در نتیجه بنا شد تا دستگیری خانمهایی که برهم زننده نظم و امنیت بودند توسط یگان زنان انجام شود.
اول اردیبهشت ماه امسال بود که سردار حسن کرمی فرمانده یگانهای ویژه انتظامی کشور در خصوص آخرین وضعیت فعالیت گردان زینبی اعلام کرد چند سال قبل یگان زنان راه اندازی و کارهای ستادی آن انجام شده است اما میتوان گفت که از اسفندماه سال قبل (۱۴۰۰) این یگان به میدانهای عملیات آمدند و در اعتراضات آبان ۹۸ این زنان در میدان عمیات انجام دادند.
فرمانده یگانهای ویژه فراجا، کار اصلی زنان در یگان ویژه را شناسایی، دستگیری، انتقال و مستندسازی اعلام کرد و گفت: البته میتوان گفت حضور این زنان در مأموریت هایی مانند مردم یاری نشان از همه جانبه بودن فعالیت آنها است.
سردار کرمی با بیان اینکه در مواردی که مردان به دلیل مسائل شرعی نمیتوانند زنان را دستگیر کنند گفت: در اینجا است که وظیفه یگان ویژه زنان به نمایش گذاشته میشود.
وی از استقرار یگان ویژه زنان در تمام استانها در سال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: در سال گذشته (سال ۱۴۰۰) زنان یگان ویژه در ۱۰ استان مستقر بودند.
فرمانده یگانهای ویژه انتظامی با اعلام این مطلب که در سال جاری گردان زنان یگان ویژه در سه حوزه افسری، کادر و درجه داری فعال خواهند بود خاطرنشان کرد: یک گردان از زنان یگان ویژه هم در تهران مستقر هستند.
شاید بتوان گفت که یگان ویژه زنان در اغتشاشات اخیر برای نخستین بار حضور کامل در میدان داشتند و همین موضوع هم باعث حرفها و حدیثهایی شد؛ دشمنان و بدخواهان زمانی که تاب حضور مقتدرانه زنان یگان ویژه را در کنار مردها نداشتند به پوشش این زنها ایراد وارد کردند و اصل حضور آنها را به حاشیه بردند.
پوشش زنان یگان ویژه زنان بر اساس رعایت موازین شرعی و اعتقادی است، لباس یگان زینبی حدود شرعی را رعایت کرده است و حجاب کامل دارد البته این را در نظر بگیرید که چادر حجاب برتر است نه حجاب کامل
سردار حسن کرمی فرمانده یگانهای ویژه در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: پوشش زنان یگان ویژه زنان بر اساس رعایت موازین شرعی و اعتقادی است.
وی با بیان اینکه تمامی افرادی که در یگان زینبی حضور دارند کادر فراجا هستند، گفت: زنانی که در یگان زینبی هستند کادر هستند یعنی درجه دار و افسر هستند.
فرمانده یگانهای ویژه بیان کرد: یک واحد عملیاتی قوی از یگان زینبی در تهران سازماندهی شده است تا در مواقعی که خانمها در اغتشاشات حضور پیدا میکنند و باعث ناآرامی میشوند بتوانند با آنها صحبت کنند و آنان را ارشاد کنند و در نهایت اگر نیاز بود آنها را دستگیر کنند.
کرمی با بیان اینکه مردها برای دستگیری زنان محدودیتهای شرعی دارند، گفت: یگان زینبی عملیات موفقی در اغتشاشات اخیر داشته است و توانسته از سرشاخههای اصلی لیدرهای زنان دستگیری داشته باشد.
وی در واکنش به صحبتهای مبنی بر اینکه لباس زنان یگان ویژه از حجاب کامل برخوردار نیست و چرا این زنان چادر ندارند، گفت: با چادر نمیشود در میدان اغتشاشات حاضر شد و با هنجار شکنان برخورد کرد، حضور این زنان در میدان مانند حضور ورزشکاران زن در میادین ورزشی است که چادر ندارد اما حجابشان کامل است.
فرمانده یگان ویژه زنان در پایان تاکید کرد: لباس یگان زینبی حدود شرعی را رعایت کرده است و حجاب کامل دارد البته این را در نظر بگیرید که چادر حجاب برتر است نه حجاب کامل.
زنان در پلیس مأموریتهای خود را به خوبی انجام داده اند
چند سالی است که در مجموعه انتظامی کل کشور به زنان توجه ویژه ای شده است، به عنوان مثال میتوان گفت بنا بر اعلام فرماندهان فراجا بهترین کارآگاهان صحنه جرم و کارشناسان تصادفات زنان هستند. به همین منظور به سراغ سردار حسین اشتری فرمانده کل انتظامی کشور رفته ایم و مساله حضور زنان یگان ویژه در اغتشاشات را با این فرمانده در میان گذاشتیم.
یگان زنان در یگان ویژه راه اندازی شده است تا در صورت نیاز به میدان بیایند که البته باید بگویم در این مقطع یگان ویژه زنان کار خود را به خوبی انجام داده است و عملکرد قابل قبولی داشته اند
سردار اشتری در همین زمینه به خبرنگار مهر گفت: در تمام مجموعههای پلیس خانمهای پلیس حضور دارند و مأموریتهای خاص خانمها را انجام میدهند و این موضوع چیز جدیدی نیست.
فرمانده کل انتظامی کشور بیان کرد: یگان زنان در یگان ویژه راه اندازی شده است تا در صورت نیاز به میدان بیایند که البته باید بگویم در این مقطع یگان ویژه زنان کار خود را به خوبی انجام داده است و عملکرد قابل قبولی داشته اند.
وی با بیان اینکه یگان ویژه زنان در مأموریتهای خود تذکر لسانی و ارشاد را در اولویت میگذارند، گفت: این زنان در ابتدا با فرد مورد نظر صحبت میکنند، اگر نیاز شود آنها را دستگیر میکنند.
سردار اشتری در پایان خاطرنشان کرد: مردم هم از عملکرد یگان ویژه زنان و حضور آنها رضایت دارند و این رضایتمندی را به پلیس اعلام کرده اند.
زنان ایرانی در عمل موفق هستند اما شعار دهندگان نمیخواهند آنان را ببینند
آنهایی که پایه اصلی شعارشان «زن» است کمتر توجهی به زنان ایرانی و جایگاههای جهانیشان به ویژه بعد از انقلاب دارند؛ به عنوان مثال میتوان گفت پس از پیروزی انقلاب اسلامی تا پایان سال ۱۴۰۰ در حوزه آموزشی سهم زنان در عضویت هیأت علمی دانشگاهها ۳۳/۳ درصد و در دانشگاههای علوم پزشکی ۳۴ درصد افزایش داشته است همچنین تعداد دانشجویان دختر در دانشگاههای کشور ۵۶ درصد رشد داشته است و در حوزه رسانه هم نرخ مشارکت زنان فعال در عرصه فناوری اطلاعات به ۳۱/۵ درصد رسیده است.
بر اساس این گزارش پس از انقلاب اسلامی تا سال ۱۴۰۰ بیش از ۹۵۰۰ مؤلف زن و ۸۴۰ ناشر زن در کشور فعالیت داشته اند و در حوزه اشتغال و کارآفرینی ۴۲۰۰ صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی فعالیت کرده است. همچنین ۲۳۹۰ زن به عنوان عضو هیأت مدیره شرکتهای دانش بنیان فعالیت میکنند و ۹۰۳ زن فیلم ساز در عرصه سینما و ۲۰۰۰ زن متخصص در پشت صحنه سینما فعالیت داشته اند.
حجاب دغدغه اصلی زنان ایران نیست!
به جرأت میتوان گفت افرادی که شعار میدهند و دَم از آزادی میزنند نه موفقیتهای زنان بعد از انقلاب را دیده اند و از آن خبر دارند و نه حتی از کم و کاستیهای قانونی برای احقاق حقوق زنان در شرایط فعلی جامعه باخبر هستند وگرنه میدانستند دغدغه زنان این کشور حجاب نیست!
همان طور که در بالا هم مرور شد نکته جالب رفتارهای دوگانه این جماعت ایراد گرفتن به پوشش یگان ویژه زنان است، این افراد برای همفکران خود بی حجابی طلب میکنند و برای زنانی که که مخالف تفکر آنها است چادر میخواهند! شاید بهتر باشد تا بگوییم محدود کردن نیازهای اجتماعی زنان به حجاب حربه دشمنان است تا زنان را از اولویتهای اجتماعی خود دور کنند.